Eppu Normaali: Valkoinen Kupla CD vs. LP

1986 Eppu Normaali eli suuruutensa parasta aikakautta. Hanskassa oli suurmenestys Kahdeksas Ihme, ja nimellään ja kannellaan Beatlesia parodioiva Valkoinen Kupla jatkoi menestystarinaa. Valkoinen Kupla ei nimestään huolimatta ollut kupla, vaan päinvastoin varteenotettava julkaisu. 

Vertailua varten minulla on käsissäni vinyylistä sekä cd:stä ensipainokset.

Äänenlaadullisia eroja ei vinyylin ja laserin välillä tarvitse kauan etsiä. Vinyylin yläpää on kirkkaampi ja erottelevampi, akustiset kitarat soivat aidommin ja bassoa on helpompi seurata. LP:llä tuntuu myös olevan sitä maagista musikaalisuutta enemmän kuin CD:llä.

Lyhyestä virsi kaunis, valinta osuu tällä kertaa vinyyliin.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s