Radikal Akustik Design

Äänentoistolaitteiden korjaus, modifiointi ja suunnittelu

Korjaamme sekä modifioimme paremmiksi ääänentoistolaitteita vuosikymmenten kokemuksella; vahvistimet, kaiuttimet, soittimet ym. Me myös suunnittelemme ja rakennamme signaalikaapeleita, virtakaapeleita, -blokkeja sekä -filttereitä. Teemme myös kaiutinsuunnittelua sekä -valmistusta.

Teemme kaiken juuri kuten asiakas haluaa, ja osaamme tehdä usein radikaalejakin parannusehdotuksia laitteisiin.

Tästä lisää tietoa minusta!

Kirjoita / soita ruotsiksi tai englanniksi, kiitos!

riiaudiodesign@gmail.com

040 1760011

Korjaus sekä modifiointi

Korjaamme vialliset äänentoistolaitteesi, olemme erikoistuneet varsinkin laadukkaampiin laitteisiin, ja osaamme myös ehdottaa ja toteuttaa niiden suorituskykyä parantavia muutoksia.

Varsin usein kalliimmissakin laitteissa on pienennetty kustannuksia käyttämällä hieman edullisempia komponentteja. Vaihtamalla tilalle laadukkaampia osia saamme laitteestasi enemmän irti, ja lisää elinvuosia.

Tuo laitteesi meille, tai lähetä sen sisältä valokuvia, ja ehdotamme kuinka siitä voisi saada aikaiseksi entistäkin paremman.

Kaiutinsuunnitte-lu ja -valmistus

Olivatpa tarpeesi ja toiveesi mitkä tahansa, Radikal Audio Design voi suunnitella ja rakentaa juuri sinulle sopivat kaiuttimet.

Kuvan ”punaiset jättiläiset” on valmistettu parhaista mahdollisista komponenteista vailla kompromisseja, ja niiden alarajataajuus on käsittämätön 14 hertsiä -3 db.

Suunnittelen työkseni kaiuttimia myös Aurelia Oy:lle

Kaapeli- ja virtatarvikeval-mistus

Erinomaisten, laadukkaista osista valmistettujen kaapeleiden ei tarvitse maksaa omaisuuksia. Kerro mitä haluat, niin me valmistamme sen – signaalikaapelit, kaiutinkaapelit, virtakaapelit, virtablokit sekä -filtterit.


Ensin ajattelin saavani vahvistimeni vain uudelleen toimintakuntoon. RAD kuitenkin ehdotti erinäisten komponenttien vaihtamista parempiin, enkä ollut uskoa korviani kun sain laitteen kotiini. Äänenlaatu parani huomattavasti suhteellisen pienellä sijoituksella, ja laite palvelee minua taas vuosiksi eteenpäin”

Tyytyväinen RAD -asiakas


https://www.instagram.com/radikal_akustik_design/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s