Metallica: Master of Puppets CD vs. LP

Master of Puppets on levy joka sementoi Metallican aseman thrash-kuninkaana. Ride the Lightningilla annetut lupaukset lunastettiin tällä thrashmetal -järkäleellä, joka on edelleen genrensä kiistattomia merkkipaaluja. Biisit kuten Master of Puppets, Welcome Home (sanitarium) ja Disposable Heroes ansaitsevat yhä edelleen tulla kuulluksi, yli kolmekymmentä vuotta albumin julkaisun jälkeen.

Sekä cd- että vinyyliversiot minulla ovat vuodelta 1989, Vertigon julkaisemia.

Eroavaisuuksia kuunnellessa tällä kertaa tulee heti selväksi kumpi on parempi. Cd voittaa selkeästi. Äänikuva on cd:llä huomattavasti leveämpi, vinyyli kuulostaa siltä kuin soitettaisiin suppilon läpi kun sitä vertaa laserlevyyn. Lisäksi sekä ylä- että alakerta ovat cd:llä selkeämmät. 

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s