Paradise Lost: Shades of God CD vs. LP

Shades Of God on se Paradise Lostin levy joka kolahti isosti 90-luvulla. Tällä levyllä lunastettiin kaikki Gothicin antamat lupaukset, ja isosti. Levy sisältää muikean määrän ykkösluokan biisejä, sääli vain että se megahitti As I Die on ainoastaan cd:llä. No, kun Pity the Sadness soi niin tuon asian unohtaa. Shades of God on raskaan heavyn merkkipaaluja.

Lp minulla on ensipainos vuodelta 1992, samoin kuin cd. 

Vertailtaessa äänenlaatua, tulos on selvä lähes välittömästi: vinyyli kuulostaa isommalta, yläpää on monta astetta selkeämpi ja rikkaampi, myös basso on voimakkaampi ja selkeämpi. Tässä ei ole mitään epäselvää.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s