Sentenced: The Funeral Album CD vs. LP

Sentenced lapioi aikoinaan itsensä tyylikkäästi hautaan The Funeral Albumin sävelin. Nyt, kun levystä on tehty tuore vinyyliuudelleenjulkaisu, on sopiva aika verrata cd:n ja vinyylin äänenlaatua toisiinsa. 

Ensialkuun käy selväksi että äänenlaadulliset erot eivät ole suuren suuria. Korvia saa suorastaan pinnistellä huomatakseen eroavaisuuksia. Oikein pinnisteltyäni huomasin vinyyliversion bassojen olevan astetta selkeämmät, ja akustiset kitarat soivat hieman pehmeämmin. Erot ovat kuitenkin hyvin pieniä, eivätkä mielestäni oikeuta vinyylin hankkimista pelkästään äänenlaadullisin perustein. Toisaalta vinyyli tulee hienoissa gatefold -kuorissa joten mikäli arvostat vinyyliä esineenä, voi hankinta perustella paikkansa. 

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s