Iron Maiden: Somewhere in Time CD vs. LP

Somewhere in Timen aikaan Iron Maiden eli 80-lukulaista mammuttikauttaan. Keikat olivat massiivisia, eivätkä biisit tällä levyllä tuosta massiivisuudesta poikenneet. Levyltä löytyy monta Iron Maiden -klassikkoa kuten vaikkapa Wasted Years, the Loneliness of the Long Distance runner ja Alexander the Great. Tämä levy löytyy varmasti jo kaikilta Maiden -faneilta, mutta voin lämpimästi suositella levyä myös muille kuin die hard -faneille. Sen verran mahtavaa on levyn biisimateriaali, ja myös levyn soundit ovat kohtuullisen hyvät.

Sekä cd- että vinyylipainokset minulla ovat vuodelta 1986.

Jälleen kerran cd- ja lp-painoksen soundi on hyvin lähellä toistaan. Eroja ei juurikaan ole, jos oikein pinnistellään niin vinyylin soundimaailma on ehkä hitusen tummempi. Tällä kertaa en julista voittajaa koska ero ainakin minun laitteistollani on niin häviävän pieni.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s