Striimaus vs. LP: Slayer, South of Heaven

Striimaus: Qobuz 24 bit, 192 KHz Hi-res

LP: Alkuperäinen 1988 Saksan painos

Testissä käytetty laitteisto

Slayer on jenkkibändi, jota tuskin tarvitsee esitellä kenellekään rankemman musiikin ystävälle. Thrash -jumala ilmoitti lopettavansa kiertämisen vuonna 2019, ja lienee todennäköistä että uutta materiaalia ei ole myöskään enää luvassa. Se on sääli, sillä viimeisin Repentless -albumi sisälsi useammankin erinomaisen biisin.

South of Heaven on Slayerin vuonna 1988 julkaisema ikoninen levy, jolle oli kovat paineet, sillä edellinen julkaisu Reign in Blood oli jo lähellä täydellistä. Niinpä Slayer keksikin hidastaa biisien tempoa, mikä osoittautui oikeaksi ratkaisuksi, ja South of Heaven on jäänyt iäksi Slayer -fanien sydämiin.

Vinyylillä minulta löytyy South of Heavenin alkuperäinen saksan painos vuodelta -88, Qobuzissa levystä löytyy peräti 192 Khz Hi-res versio. Ei muuta kuin testi käyntiin.

Aloitettuani levyn soittamisen, käy hyvin nopeasti selväksi että tässä tapauksessa LP vie soundivoiton suunnilleen jokaisella osa-alueella. Legendaarisen Dave Lombardon rumpusetin pellit kilahtavat ja sihahtavat vinskalla huomattavasti kirkkaammin ja aidommin, bassari ja tomit tykittävät ja tömähtävät tyrnemmin. Kitaroiden ympärillä on enemmän ilmaa, ja ne ovat aidomman ja särmikkäämmän kuuloisia.

No contest, olen onnellinen että minulla löytyy tästä levystä laadukas LP-painos.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s