Tarviketesti: Amazonista tilattu tupla-lp:n levypussi

Taannoin hankin Levykauppa Äx:ästä levypusseja, jotka on tarkoitettu tupla-älppäreille. Eli niihin kun sujauttaa tupla-lp:n, niin gatefold -kannen voi avata ja ihastella myös hienoja sisäkansia.

Kuten sitten osoittautui, hankinta oli varsin huono, sillä levypussit ovat niin tiukat, että levyjen survominen niihin vaatii hermoja sekä tarkkuustyötä. Myös levykansien kulmat ovat vaarassa, kun niitä yrittää pusseihin väkisin sulkea.

levypussi tupla-lp pussi tupla lp

Sain nyt kulutettua nuo pussit kuitenkin loppuun, ja huomasin että esimerkiksi Amazon myy myös samaan käyttöön tarkoitettuja levypusseja. Päätin kokeilla onneani, ja laitoin tilauksen vetämään. Hinta on 31 € plus postikulut viidellekymmenelle pussille.

Pussit saapuivat viimein postissa, ja kokeilin miten levyn pussiin laittaminen onnistuu. Ja onnistuuhan se! Nimittäin nämä pussin ovat tarvittavat pari milliä isommat, joten levy sujahtaa pussiiin ilman minkäänlaista arpomista tai sullomista. Loistavaa! Amazonin pussit eivät ole aivan yhtä glossymaiset eli kiiltävät kuin Äxän pussit, mutta se ei minua haittaa.

Vahva suositus!

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s